как се сваля таблото,така че да има достъп до радиатора за парното.имам теч или от радиатора или в ня коя от връзките към него.а и парното не работи,стъклата се омазняват.моля за съвет ако някои се сблъсквал с такъв проблем.благодаряВи предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
помощ-табло
Collapse
X
-
Колега, аз лятото трябваше да сваля вентилатора на парното и за тази цел разглобих цялото табло, барабар със средната конзола. Не знам дали аз не съм подходил правилно, но почнах да свалям от жабката, но продължих към волана защото все нямах достъп до желаната част. Ще те посъветвам да си много внимателен, че някои пласмаси се чупят лесно и да помниш реда на сваляне. Успех1
П.П. Ако има по-лесен начин ще се радвам и аз да го науча!
-
Колега ако теча ти е до педала на газта може и да не сваляш табло ами свали само коричката там има един кран на парното може и от него да тече поне при мене от там беше 15-на кинта струваше маиAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Колега в голямо приключение ще се вкараш. Аз скоро моето го свалях за да си оправя жилото за врътката на парното. Трябва да свалиш също пласмасата на скоростния лост, за да можеш да отвиеш един болт който държи долната част на средната конзола, долната кора на волана, врътките на парното и ти остават още 20-тина винта повечето на такива места, че се иска доста наблюдателност за да ги намериш
Успех!146 1.4 Boxer 90HP +-
Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан
Comment
Comment